Παρεχόμενες Υπηρεσίες

Λέυκανση δοντιών

Λεύκανση δοντιών θεωρείται είτε η επαναφορά της φυσικής απόχρωσης του δοντιου είτε η αλλαγή του χρώματος του πέραν αυτής ,αφού από άνθρωπο σε άνθρωπο αυτό διαφέρει, ανάλογα με τη διαδικασία που τελικά θα ακολουθηθεί.

Παιδοδοντία

Το παιδί αρχίζει να βγάζει τα πρώτα του δοντάκια κατά τον έκτο με όγδοο μήνα της ζωής του τα οποία διατηρούνται στο στόμα μέχρι να αντικατασταθούν από τα μόνιμα δόντια που εμφανίζονται στο στόμα από 6 ετών μέχρι και τα 12.

Προσθετική

Η οδοντιατρική προσθετική είναι η ενδοστοματική  αποκατάσταση ελλειπόντων η κατεστραμμένων δοντιών καθώς και ιστών της γνάθου.Αυτά μπορούν να επιτευχθούν με τις παρακάτω επιλογές: στεφάνες, γέφυρες, εμφυτεύματα κτλ

Υαλουρονιό οξύ

Το υαλουρονιό οξύ είναι ένα ενέσιμο και πολύ ασφαλές συστατικό το οποίο υπάρχει και φυσικά  στο σώμα μας.

Περιοδοντολογία

Η περιοδοντολογία είναι ο τομέας εκείνος της οδοντιατρικής που ασχολείται με τη μελέτη και θεραπεία των νόσων και παθήσεων των στηρικτικών ιστών των δοντιών, δηλαδή των ούλων και του περιοδοντίου.

Ενδοδοντολογία

Αφορά αυτό που λέμε απονεύρωση ενός δοντιού. Όταν ένα δόντι μολυνθεί εσωτερικά τότε προκαλείται πολφίτιδα,φλεγμονή δηλαδή του νεύρου του δοντιού,ή και νέκρωση. Και στις δύο περιπτώσεις το νεύρο αυτό πρέπει να αφαιρεθεί και να αντικατασταθεί από ένα υλικό που λέγεται γουταπέρκα.